fredag 28 oktober 2011

PARAJUMPERS

Parajumpers


Upeat Parajumpers takit miehille ja naisille ovat nyt satavilla Bros.issa! Parajumpers on italialaisen Massimo Rossettin ja APE & Partnersin vuonna 2005 ideoima merkki. Massimo Rosetti on italialainen huippumuodin suunnittelija, joka on työskennellyt muodin parissa viimeiset 35 vuotta. Hän on suunnitellut mm. Valentinolle, Ferrelle ja Benettonille. Parajumpers syntyi ajatuksesta luoda täydellinen takki. Tuloksena oli erittäin innovatiivinen ulkovaatemallisto teknologisilla komponenteilla ja korkeatasoisilla materiaalivalinnoilla, mutta tärkein asia Parajumpers takeille on toiminnallisuus.

Takit on tehty erittäin kestävästä nylonista ja niissä on irrotettava untuvavuori ja turkishuppu. Takkien yksityiskohtiin kuuluu kauluksen sulkeva lukitusmekanismi, joka on tuttu laskuvarjohyppääjien varjossaan käyttämästä varjon avausmekanismista. Takeissa löytyy lukemattomia taskuja, joissa kulkevat mukana turvallisesti niin iPodit kuin navigointilaitetteetkin.

Parajumpersin takkit ovat olleet suosittuja myös julkkisten keskuudessa ja niitä on bongattu muunmuassa Jennifer Garnerin, Carmen Electran ja Madonnan päältä.
www.parajumpers.it
www.parajumpers.it
The men of the 210th Rescue Squadron, based in Anchorage, Alaska, are highly trained for extreme rescues and recoveries in the wildest, most remote and hostile corners of the Globe.Whether it be ships adrift at sea, rock-climbers stuck atop a 4,000-meter peak, or submariners sunk at unimaginable dep...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar